Zakelijk

Zakelijk: Vergadering

Vergadering of training buiten de deur?

Dan zoekt u een vergaderlocatie waar alles voor elkaar is. Waar goede service, aandacht, smaakvolle catering en ervaring vanzelfsprekend zijn.Met het station op loopafstand en parkeergelegenheid vlak bij de strandtent op de boulevard.

U bent voor uw vergadering of meeting bij Club Nautique aan het juiste adres. Goed bereikbaar, direct gelegen aan het uitgestrekte strand van Zandvoort maar ook op loopafstand van het  centrum van Zandvoort.

Goed geregeld

Onze strandtent, met meerdere multifunctionele ruimtes en een restaurant met een buitengewoon goede keuken, is ruim en van alle gemakken voorzien. Hier geven wij in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst. Wat kunt u van ons verwachten? Uw gastheer of gastvrouw is u gedurende uw bijeenkomst van dienst. Hij/zij is uw aanspreekpunt en zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op rolletjes verloopt.

Alles voor elkaar

Wij zorgen natuurlijk voor notitieblokken en schrijfgerei voor uw gasten. Beamer, flipover, microfoon, laptop of projectiescherm nodig? Alles is in huis om van uw vergadering een geslaagde bijeenkomst te maken.

Binnen en buiten

Strandtent Club Nautique biedt u de ruimte voor elk soort bijeenkomst. Groot of klein. Naast onze vergadermogelijkeden binnen is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van een van onze terrassen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen via e-mail, ons contactformulier of ons bereiken op telefoonnummer 023 5715707

Vergadering zakelijk Club Nautique