Trouwen op het strand

Coronaproof trouwen met uitzicht op zee, dat kan ook in deze tijd bij Club Nautique!

Op dit moment mogen er maximaal 30 personen aanwezig zijn bij een huwelijksvoltrekking op onze locatie. Dit is inclusief het bruidspaar, inclusief kinderen en exclusief personeel en de trouwambtenaar. Na afloop van de ceremonie zullen wij voor iedere gast een leuke goodiebag verzorgen.

Toch nog even wachten met trouwen, maar wel alvast de voorpret? Gelukkig hebben wij bij Club Nautique een hele mooie zaal en hebben wij super leuke en creatieve ideeën om jullie dag onvergetelijk maken. We ontvangen jullie graag op onze locatie voor een oriënterend gesprek. Maak vooraf een afspraak, zodat we alle tijd voor jullie hebben. Wij denken heel graag flexibel met jullie mee, zodat wij er samen met jullie een dag om nooit te vergeten van zullen maken!

Trouwen aan zee

Club Nautique als unieke trouwlocatie aan het uitgestrekte strand van Zandvoort geeft een prachtige basis voor de mooiste dag van jullie leven. Trouwen met de voeten in het zand is voor veel mensen een droom welke bij Club Nautique als trouwlocatie in vervulling gaat. Willen jullie trouwen in een select gezelschap of juist met de hele famillie en vrienden, tot ruim 500 personen kunnen wij uw trouwdag tot in de puntjes verzorgen! Voor meer informatie neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding en trouwadvies op maat.

Onze faciliteiten

Een ceremonie op het strand, een groot knalfeest of een intiem diner? Onze zalen bieden mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. De mooie feestzaal beschikt over een eigen bar, een privé terras direct aan het strand en een eigen toiletgroep. De Herenkamer heeft een open haard en kijkt uit over de duinen en de zee.

Slapen in een strandhuisje of hotel

Wilt u na het feest blijven slapen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij werken samen met NH hotel Zandvoort, slechts enkele stappen van ons verwijderd, het Center Parcs hotel en verschillende aanbieders van strandhuisjes. Wij kunnen u adviseren maar u kunt ook direct contact met deze partijen opnemen. Wilt u meer weten over andere overnachtingsmogelijkheden in de omgeving, laat het ons weten. We denken graag met u mee.