Trouwen op het strand

Jullie trouwdag wordt een dag om nooit te vergeten. Omringd door familie en vrienden elkaar het ja-woord geven. Een onvergetelijke dag vol liefde en romantiek.

Trouwen aan zee

Club Nautique als unieke trouwlocatie aan het uitgestrekte strand van Zandvoort geeft een prachtige basis voor de mooiste dag van jullie leven. Trouwen met de voeten in het zand is voor veel mensen een droom welke bij Club Nautique als trouwlocatie in vervulling gaat. Willen jullie trouwen in een select gezelschap of juist met de hele famillie en vrienden, tot ruim 500 personen kunnen wij uw trouwdag tot in de puntjes verzorgen! Voor meer informatie neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding en trouwadvies op maat.

Onze faciliteiten

Een ceremonie op het strand, een groot knalfeest of een intiem diner? Onze zalen bieden mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. De mooie feestzaal beschikt over een eigen bar, een privé terras direct aan het strand en een eigen toiletgroep. De Herenkamer heeft een open haard en kijkt uit over de duinen en de zee.

Slapen in een strandhuisje of hotel

Wilt u na het feest blijven slapen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij werken samen met NH hotel Zandvoort, slechts enkele stappen van ons verwijderd, het Center Parcs hotel en verschillende aanbieders van strandhuisjes. Wij kunnen u adviseren maar u kunt ook direct contact met deze partijen opnemen. Wilt u meer weten over andere overnachtingsmogelijkheden in de omgeving, laat het ons weten. We denken graag met u mee.