Hartelijk dank voor uw bezoek aan deze pagina.

Het is onze zorg dat u kunt genieten van uw bezoek aan Club Nautique.

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u in een hygiënische omgeving van onze service, heerlijke gerechten en lekkere drankjes kan genieten. 

Om u een kijkje achter de schermen te geven informeren wij u graag hieronder wat onze hygiene protocollen zijn:

Door de hele zaak vindt u hygiene pompjes. Onze medewerkers desinfecteren hun handen hier regelmatig mee en extra bij het aanraken van risicovolle oppervlakten.

Voelt u zich vrij om hier ook gebruik van te maken wanneer u dit prettig vindt.
U vindt de pompjes bij de in- en uitgangen, bij de toiletten en bij de kassa/ bar.

Uw tafel wordt gedesinfecteerd voordat u door onze medewerker naar een tafel verwezen wordt.
Is een medewerker dan nog bezig om uw tafel schoon te maken verzoeken wij u om hem/ haar even de ruimte te geven.

Heeft u behoefte aan tussentijds uw handen te reinigen? Vraagt u dan gerust aan onze medewerkers naar desinfectie voor de handen. 

Gedurende de openingstijden is er een medewerker aanwezig die verantwoordelijk is voor de algehele hygiene in de zaak. Hij/ zij zal regelmatig  en indien nodig vaker de toiletten reinigen. Handgrepen, stoelen en andere oppervlakten zoals de bar en uitgifte plekken zullen continu schoon gemaakt worden en minimaal elke 30 minuten.
Sommige medeweners zullen handschoenen dragen tijdens bepaalde werkzaamheden. Dit is om hun veiligheid te waarborgen en uiteraard dat van u.

Uw gevoel van veiligheid is heel belangrijk voor ons. Zo plaatsen wij tafels minimaal 2 meter van elkaar vandaan. 

Waar nodig en mogelijk geven wij gasten meer ruimte, daarom zullen wij onze gasten zelf naar een tafel verwijzen bij binnenkomst. 

In het restaurant hebben wij gekozen voor één ingang en één uitgang. Dit ziet u op de deuren staan. Wij vragen u dit ook te respecteren.
Onze medewerkers kunnen indien nodig door drukte ervoor kiezen om hiervan af te wijken. 

Onze medewerkers worden voordat zij aan hun dienst beginnen gecontroleerd op koorts.
Zijn zij verkouden of zijn zij ziek zonder koorts? Dan zullen zij die dag niet werkzaam zijn. 

Tijdens het werk houden onze collega’s zoveel als mogelijk afstand van elkaar.
Achter de schermen hebben wij bepaalde routingen.
Onze meewerkers in de keuken dragen handschoenen die zij regelmatig wisselen en die zij daarnaast ook continu desinfecteren.
De werkplekken in de keuken worden meerdere malen per uur gedesinfecteerd. 

Door de gehele zaak ziet u tape op de grond. Dit wijst een routing aan of de die afstand die er nodig is. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden zodat iedereen zich veilig voelt. 

Tevens willen wij u graag informeren dat als ons servies altijd wordt gereinigd op hoge temperaturen in speciaal hiervoor ingerichte machines.
Geen enkel virus overleefd deze temperaturen in combinatie met het schoonmaakmiddel. 

Heeft u alsnog vragen over onze werkwijze of andere maatregelen?
Schroom niet om dit te vragen. Wij beantwoorden graag uw vragen!